line

ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Parking Thessaloniki Center

espaeng

Паркингот Ρarking Center работи во центарот на градот од 2010, во срцето на историскиот трговски центар на Солун, на улицата Mitropoleos 31-33, паралелно на плоштадот Аристотелус.
Ве очекуваме со цел да Ви пружиме најдобра, најпријателска, персонална и целосна услуга.

PARKING THESSALONIKI: Работно време

Паркинг центарот работи од понеделник до петок , од 07:00 до 23:00, Сабота од 08:00 до 20:00, и празници е затворен, со услуга од искусен персонал, и по договор, со чување и постојано набљудување на возилата во затворен простор.

    btn-1      btn-2       btn-3       btn-4

TOP